Spectroscopic Methods in the Evaluation of Modified Vegetable Base Oils from Crambe abyssinica - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Spectroscopic Methods in the Evaluation of Modified Vegetable Base Oils from Crambe abyssinica

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 5

    Scopus

Autorzy (12)

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Szmatoła

    Michał Szmatoła

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Chrobak

    Justyna Chrobak

  • Zdjęcie użytkownika  Rafał Grabowski

    Rafał Grabowski

  • Zdjęcie użytkownika  Jolanta Iłowska

    Jolanta Iłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Julia Woch

    Julia Woch

  • Zdjęcie użytkownika  Iwona Szwach

    Iwona Szwach

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Semeniuk

    Izabela Semeniuk

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Jolanta Drabik

    Jolanta Drabik dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Wrona

    Małgorzata Wrona

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Orlińska

    Beata Orlińska

  • Zdjęcie użytkownika  Mirosława Grymel

    Mirosława Grymel

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 23, wydanie 12,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules23123243
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 71 razy

Meta Tagi