Stabilność oksydatywna wybranych tłuszczów przeestryfikowanych chemicznie i enzymatycznie - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Stabilność oksydatywna wybranych tłuszczów przeestryfikowanych chemicznie i enzymatycznie

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
Materiały konferencyjne XI Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych. Krasnobród k/Zamościa 19-21 maja 2003 strony 91 - 93
Język:
polski
Rok wydania:
2003
Opis bibliograficzny:
Ledóchowska E., Iwańska I.: Stabilność oksydatywna wybranych tłuszczów przeestryfikowanych chemicznie i enzymatycznie// Materiały konferencyjne XI Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych. Krasnobród k/Zamościa 19-21 maja 2003/ Warszawa: Inst. Przem. Mięs. i Tłuszcz., 2003, s.91-93
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 86 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi