Abstrakt
.
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Aktywność konferencyjna
- Typ:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Tytuł wydania:
- Materiały konferencyjne XI Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych. Krasnobród k/Zamościa 19-21 maja 2003 strony 91 - 93
- Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2003
- Opis bibliograficzny:
- Ledóchowska E., Iwańska I.: Stabilność oksydatywna wybranych tłuszczów przeestryfikowanych chemicznie i enzymatycznie// Materiały konferencyjne XI Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych. Krasnobród k/Zamościa 19-21 maja 2003/ Warszawa: Inst. Przem. Mięs. i Tłuszcz., 2003, s.91-93
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 86 razy