Strategies to improve the nutritional value of meat products: incorporation of bioactive compounds, reduction or elimination of harmful components and alternative technologies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Strategies to improve the nutritional value of meat products: incorporation of bioactive compounds, reduction or elimination of harmful components and alternative technologies

Abstrakt

Cytowania

  • 2 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Karwowska

    Małgorzata Karwowska

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Stasiak

    Dariusz Stasiak

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Wójciak

    Karolina Wójciak

  • Zdjęcie użytkownika  José Lorenzo

    José Lorenzo

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 56, wydanie 12, strony 6142 - 6156,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
0950-5423
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.15060
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 79 razy

Meta Tagi