Technological benefits of inulin-type fructans application in gluten-free products – A review - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Technological benefits of inulin-type fructans application in gluten-free products – A review

Abstrakt

Cytowania

  • 6 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 6

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY nr 56, strony 149 - 157,
ISSN: 0924-2244
ISSN:
09242244
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.tifs.2016.08.015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi