The analysis of raw spirits – a review of methodology - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The analysis of raw spirits – a review of methodology

Abstrakt

Agricultural distillates (raw spirits) are alc oholic l iquids obtained thro ugh dis till ation (preceded by alcoholic ferm entation)of specific agricultural products that do not have the properties of ethyl alcohol or a spirit, but still retain th e aroma andtaste of the raw ingredients used. This review is a brief overview of agricultural distillates and of some methods commonlyused (GC-MS, GC-FID, GC-O, electronic nose) for performing quality assessments and for determ ining the co mposition andbotanical o rigins of the raw spirits.

Cytowania

  • 2 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 7

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pobierz publikację
pobrano 12 razy
Wersja publikacji
Accepted albo Published Version
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jib.288
Licencja
Copyright (2016 The Institute of Brewing & Distilling)

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Opublikowano w:
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING nr 122, wydanie 1, strony 5 - 10,
ISSN: 0046-9750
Język:
angielski
Rok wydania:
2016
Opis bibliograficzny:
Wiśniewska P., Śliwińska M., Dymerski T., Wardencki W., Namieśnik J.: The analysis of raw spirits – a review of methodology// JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING. -Vol. 122, iss. 1 (2016), s.5-10
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jib.288
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 126 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi