Abstrakt
Agricultural distillates (raw spirits) are alc oholic l iquids obtained thro ugh dis till ation (preceded by alcoholic ferm entation)of specific agricultural products that do not have the properties of ethyl alcohol or a spirit, but still retain th e aroma andtaste of the raw ingredients used. This review is a brief overview of agricultural distillates and of some methods commonlyused (GC-MS, GC-FID, GC-O, electronic nose) for performing quality assessments and for determ ining the co mposition andbotanical o rigins of the raw spirits.
Cytowania
-
2 7
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2 7
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 12 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jib.288
- Licencja
- Copyright (2016 The Institute of Brewing & Distilling)
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING
nr 122,
wydanie 1,
strony 5 - 10,
ISSN: 0046-9750 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2016
- Opis bibliograficzny:
- Wiśniewska P., Śliwińska M., Dymerski T., Wardencki W., Namieśnik J.: The analysis of raw spirits – a review of methodology// JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING. -Vol. 122, iss. 1 (2016), s.5-10
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jib.288
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 126 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Qualitative characteristics and comparison of volatile fraction of vodkas made from different botanical materials by comprehensive two-dimensional gas chromatography and the electronic nose based on the technology of ultra-fast gas chromatography
- P. Wiśniewska,
- M. Śliwińska,
- T. Dymerski
- + 2 autorów
2017