The Effect of Fermentation with Kefir Grains on the Physicochemical and Antioxidant Properties of Beverages from Blue Lupin (Lupinus angustifolius L.) Seeds - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effect of Fermentation with Kefir Grains on the Physicochemical and Antioxidant Properties of Beverages from Blue Lupin (Lupinus angustifolius L.) Seeds

Abstrakt

Cytowania

  • 2 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Łopusiewicz

    Łukasz Łopusiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Emilia Drozłowska

    Emilia Drozłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Trocer

    Paulina Trocer

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Paweł Kwiatkowski

    Paweł Kwiatkowski dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Bartkowiak

    Artur Bartkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Annett Gefrom

    Annett Gefrom

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Sienkiewicz

    Monika Sienkiewicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 25, wydanie 24,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules25245791
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi