The Effects of Morus alba L. Fortification on the Quality, Functional Properties and Sensory Attributes of Bread Stored under Refrigerated Conditions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effects of Morus alba L. Fortification on the Quality, Functional Properties and Sensory Attributes of Bread Stored under Refrigerated Conditions

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 1

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Szymanowska

    Daria Szymanowska

  • Zdjęcie użytkownika  Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak

  • Zdjęcie użytkownika  Szymon Byczkiewicz

    Szymon Byczkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Telichowska

    Aleksandra Telichowska

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Szulc

    Piotr Szulc

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Sustainability nr 12, wydanie 16,
ISSN: 2071-1050
ISSN:
2071-1050
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/su12166691
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi