The influence of temperature on the antioxidant potential in different types of honey* - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of temperature on the antioxidant potential in different types of honey*

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Jakubczyk

    Karolina Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Woźniak

    Katarzyna Woźniak

  • Zdjęcie użytkownika  Edyta Stępień

    Edyta Stępień

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Gutowska

    Izabela Gutowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Postępy Higieny i Medycyny Doświadczalnej nr 74, strony 42 - 48,
ISSN: 0032-5449
ISSN:
0032-5449
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5604/01.3001.0013.8611
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 17 razy

Meta Tagi