The role of robotisation in improving bakery product quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The role of robotisation in improving bakery product quality

Abstrakt

The article aims to present the role of robotisation in increasing bakery product quality, as it is closely linked to machine reliability, as well as hygienic and sanitary conditions. All machines employed in the production process ought to be maintained at full production potential and reliability, which also has a fundamental influence on the final product’s quality. While participating in the 2014-2020 Smart Growth Operational Programme in a bakery, the author isolated factors influencing bakery product quality within the context of production line robotisation. He grouped the factors into three categories present within the production process, i.e., related to raw materials, technological processes, and organisational-technical aspects.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach
Opublikowano w:
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna strony 261 - 267,
ISSN: 1426-9600
Język:
angielski
Rok wydania:
2020
Opis bibliograficzny:
Drozd R.: The role of robotisation in improving bakery product quality// Aparatura Badawcza i Dydaktyczna -,iss. 4 (2020), s.261-267
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 141 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi