The Use of Electronic Nose for Sunflower and Rapeseed Oil Classification - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Use of Electronic Nose for Sunflower and Rapeseed Oil Classification

Abstrakt

The electronic nose is an analytical device often used in food industries to examine the authenticity of their products. The use of the electronic nose allows for a rapid assessment of the quality of food. The oil samples from sunflower and rapeseed were used in this study. Both oil samples were kept inside the thermostat incubator at different ranging from 20oC to 180oC with increment of 40oC. Principal Component Analysis (PCA) were employed to evaluate the data. The results confirmed that the electronic nose was successfully used to distinguish the oil samples from sunflower and rapeseed.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
Proceedings of the 11th International Students Conference "Modern Analytical Chemistry" Prague, 22-23 September 2015 strony 141 - 145
Język:
angielski
Rok wydania:
2015
Opis bibliograficzny:
Nosal N., Dymerski T., Namieśnik J.: The Use of Electronic Nose for Sunflower and Rapeseed Oil Classification// Proceedings of the 11th International Students Conference "Modern Analytical Chemistry" Prague, 22-23 September 2015/ ed. Karel Nesměrák : Charles University in Prague, Faculty of Science, 2015, s.141-145
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 130 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi