Toksyny grzybów kapeluszowych. Rozdz. 10 - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Toksyny grzybów kapeluszowych. Rozdz. 10

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Szkodliwe substancje w żywności. Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne. strony 163 - 175
Język:
polski
Rok wydania:
2020
Opis bibliograficzny:
Kotłowski R.: Toksyny grzybów kapeluszowych. Rozdz. 10// Szkodliwe substancje w żywności :Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne/ Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2020, s.163-175
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 136 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi