Abstrakt
W rozdziale nr 10 brak abstraktu
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Tytuł wydania:
- Szkodliwe substancje w żywności. Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne. strony 163 - 175
- Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2020
- Opis bibliograficzny:
- Kotłowski R.: Toksyny grzybów kapeluszowych. Rozdz. 10// Szkodliwe substancje w żywności :Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne/ Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2020, s.163-175
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 136 razy