Two-dimensional gas chromatography – principles and application in fruits analysis - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Two-dimensional gas chromatography – principles and application in fruits analysis

Abstrakt

Two-dimensional gas chromatography is a rapidly developing analytical technique. One of the major uses of this technique is its use for food analysis. The paper presents the principle of operation and history of this analytical technique. The specification of the two-dimensional gas chromatography technique has been discussed. The principles of separation of ingredients and application of the method, particularly in the analysis of food products, have also been described. A literature review was also done, presenting the use of two-dimensional gas chromatography for the analysis of fruit and fruit products.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Opublikowano w:
World Scientific News nr 75, strony 89 - 95,
ISSN:
Język:
angielski
Rok wydania:
2017
Opis bibliograficzny:
Lubinska M., Namieśnik J.: Two-dimensional gas chromatography – principles and application in fruits analysis// World Scientific News. -Vol. 75., (2017), s.89-95
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 149 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi