Wpływ konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasów tłuszczowych w żywności na szybkość utleniania lipidów.
Abstrakt
.
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 48 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- Licencja
- otwiera się w nowej karcie
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Opublikowano w:
-
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
strony 52 - 64,
ISSN: 2451-0769 - Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2003
- Opis bibliograficzny:
- Szukalska E.: Wpływ konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasów tłuszczowych w żywności na szybkość utleniania lipidów. // ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość. -., nr. 3(36) (2003), s.52-64
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 121 razy