Zarządzanie jakością a bezpieczeństwo w sektorze spożywczym - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Zarządzanie jakością a bezpieczeństwo w sektorze spożywczym

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Jakościowe aspekty integracji zarządzania strony 43 - 52
Język:
polski
Rok wydania:
2012
Opis bibliograficzny:
Grudowski P., Tymoszuk E.: Zarządzanie jakością a bezpieczeństwo w sektorze spożywczym// Jakościowe aspekty integracji zarządzania/ ed. pod red. E. Skrzypek. Lublin: Katedra Zarządzania Jakością i Wiedzą Wydział Ekonomiczny UMCS, 2012, s.43-52
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 38 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi