dr hab. inż. Robert Tylingo
Zatrudnienie
- Prodziekan ds. kształcenia w Wydział Chemiczny
- Profesor uczelni w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
Zespoły Badawcze (Członek zespołu)
-
Katedra chemii, technologii i biotechnologii żywności
* Biochemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności oraz ich chemiczne i enzymatyczne modyfikacje * Łagodne przetwarzanie żywności * Bezpieczeństwo zdrowotne żywności * Analiza żywności * Reologia żywności * Związki aktywne biologicznie pochodzenia roślinnego
Członkostwo w towarzystwach, organizacjach i instytucjach naukowych lub artystycznych
-
PTTŻ - Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Pełnione 2012-11-01 na stanowisku: Członek
Funkcje pełnione w redakcjach czasopism
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2018-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2019-01-01
wyświetlono 5939 razy