Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności - Jednostki Administracyjne - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności

Filtry

wszystkich: 51

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść wszystkie filtry niedostępne

Katalog Publikacji

Rok 2021
Rok 2019
  • The Anti-Staphylococcal Potential of Ethanolic Polish Propolis Extracts
    Publikacja

    - MOLECULES - Rok 2019

    Abstract: The principal objective of this study was to determine the anti-staphylococcal potential of ethanol extracts of propolis (EEPs). A total of 20 samples of propolis collected from apiaries located in different regions of Poland were used in the study. The two-fold broth microdilution method revealed some important differences in the antimicrobial activity of investigated EEPs. Up to the concentration of 4096 µg/mL no activity...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2013
Rok 2011
Rok 2010
Rok 2008
Rok 2007
Rok 2006
Rok 2005
Rok 2004
Rok 2003
Rok 2002
Rok 2001
Rok 2000
Rok 1995