Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności - Jednostki Administracyjne - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności

Filtry

wszystkich: 51

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Publikacji

Rok 2023
Rok 2022
  • Fragmentomic analysis of biopeptides in silico released from milk proteins
    Publikacja

    The fragmentomic-assisted method was employed to predict the biological potential of peptides derived from milk proteins hydrolyzed by papain and bromelain. Firstly, protein sequences were acquired from the BIOPEP-UWM database and then hydrolyzed by the above enzymes using a BIOPEP-UWM tool called “Enzyme(s) action”. The released peptides were defined as parent peptides and further analyzed for the presence of shorter peptidic...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2021
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2013
Rok 2011
Rok 2008
Rok 2007