Bacteriological hazards associated with consumption of smoked fish.**2002,95 s. 29 rys. 11 tabl. bibliogr. 162 poz. maszyn. Rozprawa doktorska /2002.07.12/ Wydz. Chem. Promotor: prof. dr hab. inż. Z. E. Sikorski. Bakteriologiczne zagrożenia związane z konsumpcją wędzonych ryb.
Abstract
.
Author (1)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Thesis, nostrification
- Type:
- praca doktorska pracowników zatrudnionych w PG oraz studentów studium doktoranckiego
- Language:
- English
- Publication year:
- 2002
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 92 times
Recommended for you
Principles and applications of Ligation Mediated PCR methods for DNA-based typing of microbial organisms
- B. Krawczyk,
- J. Kur,
- K. Stojowska-Swędrzyńska
- + 1 authors
2016
Modified DNA polymerases for PCR troubleshooting
- M. Śpibida,
- B. Krawczyk,
- M. Olszewski
- + 1 authors
2017