Abstract
Rozdział zawiera zagadnienia związane ze składem chemicznym mięsa, mleka, surowców skrobiowych, nasion roślin strączkowych, tłuszczów jadalnych oraz owoców i warzyw.
Author (1)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Monographic publication
- Type:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Title of issue:
- W : Chemia żywności. Główne składniki żywności. - Tom. 1 strony 9 - 28
- Language:
- Polish
- Publication year:
- 2015
- Bibliographic description:
- Tylingo R.: Budowa i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych// W : Chemia żywności. Główne składniki żywności. - Tom. 1/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: WNT, 2015, s.9-28
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 152 times