Czynniki zmian obszaru wejścia w zarządzaniu operacyjnym usług gastronomicznych - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Czynniki zmian obszaru wejścia w zarządzaniu operacyjnym usług gastronomicznych

Abstract

W niniejszej publikacji autorzy zaprezentowali aspekty zarzadzania zmiana w usługach gastronomicznych. Omówiono kluczowe elementy zarządzania operacyjnego a nastepnie dla pierwszego elementu jakim jest wejście dla usług gastronomicznych poddano analizie czynniki zmian.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO no. 10, pages 65 - 75,
ISSN: 1732-1565
Language:
Polish
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Zieliński G., Łopatowska J.: Czynniki zmian obszaru wejścia w zarządzaniu operacyjnym usług gastronomicznych// PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO. -Vol. 10., nr. Nr 3 (2012), s.65-75
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 142 times

Recommended for you

Meta Tags