Food microstructure systems modelling regarding interaction and contact phenomena. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Food microstructure systems modelling regarding interaction and contact phenomena.

Abstract

Przedstawiono wybrane fragmenty teorii modelowania w strukturach rozproszonych mikrostruktury żywności, w których zostały uwzględnione wzajemne oddziaływania cząstek oraz występujące zjawiska kontaktowe. Do oszacowania tych oddziaływań wykorzystano zmodyfikowany przez autora model Buczkowskiego i Kleibera.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Conference activity
Type:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Title of issue:
XIII Internationale Tagung Wissenschaft, Praxis, Didaktik. strony 139 - 143
Language:
English
Publication year:
2003
Bibliographic description:
Matuszek T.: Food microstructure systems modelling regarding interaction and contact phenomena. // XIII Internationale Tagung Wissenschaft, Praxis, Didaktik./ Bremen: Fachbereich Masch, 2003, s.139-143
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 84 times

Recommended for you

Meta Tags