Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności

Abstract

Artykuł opisuje nowatorskie i rewolucyjne podejście do wykrywania patogenów w żywności, które polega na zastosowaniu w testach VIDAS specyficznych rekombinowanych białek pochodzących z bakteriofagów.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Language:
Polish
Publication year:
2011
Bibliographic description:
Gąsior A., Holec-Gąsior L.: Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności// Magazyn Przemysłu Mięsnego.. -., nr. nr 9-10 (2011), s.36-38
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 120 times

Recommended for you

Meta Tags