Abstract
Artykuł opisuje nowatorskie i rewolucyjne podejście do wykrywania patogenów w żywności, które polega na zastosowaniu w testach VIDAS specyficznych rekombinowanych białek pochodzących z bakteriofagów.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Language:
- Polish
- Publication year:
- 2011
- Bibliographic description:
- Gąsior A., Holec-Gąsior L.: Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności// Magazyn Przemysłu Mięsnego.. -., nr. nr 9-10 (2011), s.36-38
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 120 times
Recommended for you
Architektura bezpieczeństwa Systemu IIP na poziomie wirtualizacji zasobów
- K. Cabaj,
- G. Kołaczek,
- J. Konorski
- + 4 authors
2011
Architektura bezpieczeństwa Systemu IIP na poziomie wirtualizacji zasobów
- J. Konorski,
- K. Cabaj,
- P. Pacyna
- + 4 authors
2012