Wpływ postaci dodatku bioaktywnych składników soku z ziemniaka na jakość pasztetów - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Wpływ postaci dodatku bioaktywnych składników soku z ziemniaka na jakość pasztetów

Abstract

Citations

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Authors (6)

  • Photo of  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

  • Photo of  Michał Piątek

    Michał Piątek

  • Photo of  Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak

    Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak

  • Photo of  Anna Małecka

    Anna Małecka

  • Photo of  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Details

Category:
Magazine publication
Type:
Magazine publication
Published in:
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość no. 112, edition 3, pages 84 - 96,
ISSN: 2451-0769
ISSN:
24510769
Publication year:
2017
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.15193/zntj/2017/112/200
Verified by:
No verification

seen 69 times

Meta Tags