Abstract
W artykule przedstawiono zmiany wprowadzone w najnowszych wersjach standardu BRC Food wersja 7 i BRC/IoP wersja 5. Na podstawie danych zamieszczonych w ogólnodostępnym katalogu „BRC Global Standards Directory” dokonano oceny stopnia certyfikacji polskich przedsiębiorstw wg standardu BRC Food. Przeprowadzono analizę liczby akredytowanych jednostek certyfikujących w Polsce z uwzględnieniem stopnia ich wydajności.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Published in:
-
MARKETING I RYNEK
pages 72 - 84,
ISSN: 1231-7853 - Language:
- Polish
- Publication year:
- 2016
- Bibliographic description:
- Brodnicka E., Jakubiec M.: Zmiany w systemach jakości BRC dedykowanych producentom żywności// MARKETING I RYNEK. -., nr. 7 (2016), s.72-84
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 169 times