Comparative control of the bioactivity of some frequently consumed vegetables subjected to different processing conditions - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Comparative control of the bioactivity of some frequently consumed vegetables subjected to different processing conditions

Abstract

Celem prowadzonych badań było określenie wpływu warunków obróbki przed spożyciem na własciwości przeciwutleniające białej i czerwonej cebuli oraz czosnku poddanym obróbce poprzez gotowanie i blanszowanie. Do określenia poziomu aktywności przeciwutleniającej wykorzystano testy ABTS, DPPH, FRAP i CUPRAC.

Citations

  • 4 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 6

    Scopus

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Published in:
FOOD CONTROL no. 20, pages 407 - 413,
ISSN: 0956-7135
Language:
English
Publication year:
2009
Bibliographic description:
Gorinstein S., Jastrzębski Z., Leontowicz H., Leontowicz M., Namieśnik J., Najman K., Park Y., Heo B., Cho J., Bae J.: Comparative control of the bioactivity of some frequently consumed vegetables subjected to different processing conditions// FOOD CONTROL. -Vol. 20, nr. iss. 4 (2009), s.407-413
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1016/j.foodcont.2008.07.008
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 133 times

Recommended for you

Meta Tags