Determination of Nine Intense Sweeteners in Foodstuffs by High-Performance Liquid Chromatography and Evaporative Light-Scattering Detection: Interlaboratory Study - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Determination of Nine Intense Sweeteners in Foodstuffs by High-Performance Liquid Chromatography and Evaporative Light-Scattering Detection: Interlaboratory Study

Abstract

W pracy przedstawiono wyniki badań międzylaboratoryjnych, opracowanej wcześniej metody jednoczesnego oznaczania dziewięciu słodzików o wysokiej mocy w produktach żywnościowych. W badaniach wzięło udział siedem laboratoriów (Belgia, Niemcy, Portugalia). W rezultacie dowiedziono, iż opracowana metoda umożliwia uzyskanie dokładnych, powtarzalnych i odtwarzalnych wyników analiz dla wszystkich badanych słodzików i typów żywności.

Cite as

Full text

download paper
downloaded 21 times
Publication version
Accepted or Published Version
License
Copyright (2009 Oxford University Press)

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Published in:
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL no. 92, pages 208 - 222,
ISSN: 1060-3271
Language:
English
Publication year:
2009
Bibliographic description:
Buchgraber M., Wasik A.: Determination of Nine Intense Sweeteners in Foodstuffs by High-Performance Liquid Chromatography and Evaporative Light-Scattering Detection: Interlaboratory Study// JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL. -Vol. 92, nr. iss. 1 (2009), s.208-222
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 118 times

Recommended for you

Meta Tags