Determination of some off-flavors for vodka quality assessment - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Determination of some off-flavors for vodka quality assessment

Abstract

W pracy zostały przedstawione wyniki analizy wybranych związków karbonylowych w wódkach czystych z wykorzystaniem procedury HS-SPME/GC-ECD poprzedzonej derywatyzacją aldehydów za pomocą odczynnika PFBHA. Przeprowadzone badania wykazały, że obecność 2,3-pentanodionu i 2-butenalu skutkuje pogorszeniem jakości analizowanych wódek.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Conference activity
Type:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Title of issue:
14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering''.- Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011
Language:
English
Publication year:
2011
Bibliographic description:
Biernacka P., Chmiel T., Dymerski T.: Determination of some off-flavors for vodka quality assessment// 14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering''.- Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011/ ed. ed. C. Fijało. - Faculty Mechanical Engineering, Chemical Faculty Gdansk University of Technology. Gdańsk: , 2011,
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 111 times

Recommended for you

Meta Tags