Formation, occurrence and determination of volatile fatty acids in environmental and related samples
Abstract
Krótkołańcuchowe alifatyczne kwasy monokarboksylowe mogą być oznaczane w różnych próbkach środowiskowych,za pomocą techniki mikroekstrakcji do fazy stacjonarnej z fazy nadpowierzchniowej na etapie przygotowanie próbek oraz chromatografii gazowej sprzężonej ze spektrometrią mas na etapie oznaczeń końcowych.Opracowana metodykę z powodzeniem zastosowano do oznaczenia tych kwasów w próbkach ścieków pochodzących z farmy bydła.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Conference activity
- Type:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Title of issue:
- Energy Problems and Environmental Engineering: Proceedings of the 3rd WSEAS Intternational Conference on Energy Planning, Energy Saving, Environmental Education (EPESE 09): Proceedings of the 3rd WSAS International conference on Renewable Energy Sources ( RES 09): Proceedings of the 3rd WSEAS International Conference on WASTE Mangenent Water Pollution, Air Pollution, Indoor Climate (WWAI 09), Tenerife, Canary Islands, Spain, 01-03.07.2009 strony 476 - 481
- Language:
- English
- Publication year:
- 2009
- Bibliographic description:
- Zygmunt B., Banel A.: Formation, occurrence and determination of volatile fatty acids in environmental and related samples// Energy Problems and Environmental Engineering: Proceedings of the 3rd WSEAS Intternational Conference on Energy Planning, Energy Saving, Environmental Education (EPESE 09): Proceedings of the 3rd WSAS International conference on Renewable Energy Sources ( RES 09): Proceedings of the 3rd WSEAS International Conference on WASTE Mangenent Water Pollution, Air Pollution, Indoor Climate (WWAI 09), Tenerife, Canary Islands, Spain, 01-03.07.2009/ ed. eds. L. Ptlovsky; C. Gonzaled-Concepcion; [et. al.] . - University of La Laguna. Spain: WSEAS Press, 2009, s.476-481
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 116 times
Recommended for you
Występowanie i oznaczanie lotnych kwasów tłuszczowych w żywności
- J. Światłowska,
- A. Zaborowska,
- B. Zygmunt
2006