Abstract
Lipidy znacząco wpływają na jakość większości produktów żywnościowych. Oddziałują na strukturę rożnych surowców i posiadają ogromny wpływ na wartość odżywczą , bezpieczeństwo i właściwości sensoryczne żywności.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Monographic publication
- Type:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Title of issue:
- Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition strony 71 - 80
- Language:
- English
- Publication year:
- 2010
- Bibliographic description:
- Sikorski Z., Sikorski Z.: Lipids and food quolity// Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition/ ed. eds. Z., E. Sikorski, A. Kołakowska. London: CRC Press, 2010, s.71-80
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 97 times
Recommended for you
Chapter 14. Physical and chemical interaction of componenets in food systems
- Z. Sikorski,
- J. Pokorny,
- S. Damodaran
2008