Lipids and food quolity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Lipids and food quolity

Abstrakt

Lipidy znacząco wpływają na jakość większości produktów żywnościowych. Oddziałują na strukturę rożnych surowców i posiadają ogromny wpływ na wartość odżywczą , bezpieczeństwo i właściwości sensoryczne żywności.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition strony 71 - 80
Język:
angielski
Rok wydania:
2010
Opis bibliograficzny:
Sikorski Z., Sikorski Z.: Lipids and food quolity// Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition/ ed. eds. Z., E. Sikorski, A. Kołakowska. London: CRC Press, 2010, s.71-80
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 102 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi