Sample preparation methods used in food flavor analysis - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Sample preparation methods used in food flavor analysis

Abstract

Jako, że żywność to skomplikowana matryca, a związki lotne w niej zawarte występują zazwyczaj na poziomie śladowym wymagane jest zastosowanie specjalnej procedury przygotowania próbek. W pracy zostały opisane niektóre metody przygotowywania próbek żywności, które łączą w sobie izolację i wzbogacanie analitów. Wśród opisanych metod znalazły się: PT, SPME, SDME, SBSE oraz SFE.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Conference activity
Type:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Title of issue:
14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering''. - Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011 strony 38 - 45
Language:
English
Publication year:
2011
Bibliographic description:
Biernacka P., Bielicka M., Więcławska M., Jankowiak I.: Sample preparation methods used in food flavor analysis// 14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering''. - Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011/ ed. ed. C. Fijało. - Faculty Mechanical Engineering, Chemical Faculty Gdansk University of Technology. Gdańsk: , 2011, s.38-45
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 121 times

Recommended for you

Meta Tags