Stabilność oksydatywna wybranych tłuszczów przeestryfikowanych chemicznie i enzymatycznie - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Stabilność oksydatywna wybranych tłuszczów przeestryfikowanych chemicznie i enzymatycznie

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Conference activity
Type:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Title of issue:
Materiały konferencyjne XI Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych. Krasnobród k/Zamościa 19-21 maja 2003 strony 91 - 93
Language:
Polish
Publication year:
2003
Bibliographic description:
Ledóchowska E., Iwańska I.: Stabilność oksydatywna wybranych tłuszczów przeestryfikowanych chemicznie i enzymatycznie// Materiały konferencyjne XI Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych. Krasnobród k/Zamościa 19-21 maja 2003/ Warszawa: Inst. Przem. Mięs. i Tłuszcz., 2003, s.91-93
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 57 times

Recommended for you

Meta Tags