Budowa i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Budowa i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych

Abstract

Rozdział zawiera zagadnienia związane ze składem chemicznym mięsa, mleka, surowców skrobiowych, nasion roślin strączkowych, tłuszczów jadalnych oraz owoców i warzyw.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Title of issue:
W : Chemia żywności. Główne składniki żywności. - Tom. 1 strony 9 - 28
Language:
Polish
Publication year:
2015
Bibliographic description:
Tylingo R.: Budowa i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych// W : Chemia żywności. Główne składniki żywności. - Tom. 1/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: WNT, 2015, s.9-28
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 102 times

Meta Tags