Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.) - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Wartość odżywcza i prozdrowotna wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica L.)

Abstract

Citations

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Authors (5)

  • Photo of  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Photo of Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Photo of  Małgorzata Stryjecka

    Małgorzata Stryjecka

  • Photo of  Marta Pisarek

    Marta Pisarek

  • Photo of  Bernadetta Bienia

    Bernadetta Bienia

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Details

Category:
Magazine publication
Type:
Magazine publication
Published in:
Herbalism no. 3, edition 1,
ISSN: 2450-4963
ISSN:
2450-4963
Publication year:
2021
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.12775/herb.2017.006
Verified by:
No verification

seen 37 times

Meta Tags