Kurs jest uzupełnieniem treści przedmiotu Funkcjonalne i Bioaktywne Składniki Żywności, który realizowany jest w formie wykładów, ćwiczeń laboratoryjnych i seminariów na semestrze letnim 2022 i dedykowany jest dla Studentów II stopnia sem. 1 kierunku Biotechnologia na Wydziale Chemicznym
Nauczyciele
- dr inż. Karol Parchem
- dr hab. inż. Barbara Kusznierewicz
- dr inż. Agata Sommer
- dr hab. inż. Hanna Staroszczyk
- dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk
Informacje szczegółowe
- WWW:
- https://enauczanie.pg.edu.pl/moodle/course/view.php?id=21142 otwiera się w nowej karcie
- Data rozpoczęcia:
- 15-02-2022
- Rodzaj dostępu:
-
ręczne zapisywanie przez prowadzącego
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 89 razy