Kurs przeznaczony jest dla studentów:
kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh)
realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia.
Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia utrwalania żywności.
Za kurs odpowiada dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. PG.
Nauczyciele
- Patryk Lichocki
- dr inż. Agata Sommer
- dr inż. Paweł Filipkowski
- dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk
Informacje szczegółowe
- WWW:
- https://enauczanie.pg.edu.pl/moodle/course/view.php?id=33668 otwiera się w nowej karcie
- Data rozpoczęcia:
- 01-10-2023
- Rodzaj dostępu:
-
ręczne zapisywanie przez prowadzącego
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 42 razy