Technologia utrwalania żywności 2023/2024 - Kurs online - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Technologia utrwalania żywności 2023/2024

Kurs przeznaczony jest dla studentów:
kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) 
realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. 

Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia utrwalania żywności.

Za kurs odpowiada dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. PG.

Nauczyciele

Informacje szczegółowe

WWW:
https://enauczanie.pg.edu.pl/moodle/course/view.php?id=33668 otwiera się w nowej karcie
Data rozpoczęcia:
01-10-2023
Rodzaj dostępu:
ręczne zapisywanie przez prowadzącego
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 42 razy