Opis
Bee bread is a product of fermentation of bee-collected pollen and revealed a high nutritional value. Other bee products, such as honey and propolis, are known for their antiviral activity, but bee bread is still under investigation, thus its antiviral potential is still unspecified. For investigation antiviral activity of bee bread samples, cytotoxicity assay, antiviral assay against Influenza A virus and Real-Time PCR was performed. For examination of the correlation between bee bread components and antiviral potential of these products, total phenolic, flavonoid and protein content and glucose oxidase activity of tested extratcs was measured.
Plik z danymi badawczymi
Metadane_2023.zip
532.3 kB,
S3 ETag
dd1e3f3a72fe7c90280e02e465bcd87d-1,
pobrań: 6
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BYUznanie autorstwa
- Embargo na plik:
- 2025-03-13
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2024
- Data zatwierdzenia:
- 2024-03-13
- Język danych badawczych:
- angielski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/zz4r-7814 otwiera się w nowej karcie
- Finansowanie:
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 85 razy