Determination of changes in viscosity of high-fructose syrup stability of pectin hydrogels depending on the temperature (25-96 Celsius degrees).
Opis
The rheological characteristics of the high-fructose syrup modified stability of pectin (added in a concentration 2% m/m) were made on the basis of the viscosity assessment using a Brookfield viscometer with an LV SC4 - 25 spindle and a shear rate of 0,22 s-1 in the temperature range 25-96 ° C. The data allowed selection of optimal conditions for the technological process of manufacturing the final product.
Plik z danymi badawczymi
GF.zip
22.6 kB,
S3 ETag
9d6bb7a52c3d954045dd82aa5788c86a-1,
pobrań: 57
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
- Dane surowe:
- Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
- Oprogramowanie:
- Excel
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2021
- Data zatwierdzenia:
- 2021-05-28
- Język danych badawczych:
- angielski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/xn26-k407 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 117 razy