Determination of the content of saccharides and ethanol in samples of fermented beverages - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of the content of saccharides and ethanol in samples of fermented beverages

Opis

The data set presents the results of measurements of the content of mono- and disaccharides: glucose, maltose, fructose and ethanol in samples of beverages fermented by high performance liquid chromatography (HPLC-RID).

Plik z danymi badawczymi

FB.zip
436.0 kB, S3 ETag 66f71aea6ba96faa2a64eddc7ec5e7d7-1, pobrań: 56
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik FB.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Oprogramowanie:
Adobe Acrobat Reader

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2020
Data zatwierdzenia:
2020-12-17
Data wytworzenia:
2020
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/kt3y-1673 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 150 razy