Determination of viscosity changes of protein hydrolyzate solutions depending on shear rate - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of viscosity changes of protein hydrolyzate solutions depending on shear rate

Opis

Rheological characteristics of connective tissue protein solutions were made on the basis of viscosity measurement using a Brookfield viscometer using LV SC4 - 27 spindles and shear rate of 85 s-1 (Fig. 1). Solutions of protein hydrolysates with a concentration of 2% in 0.5M acetic acid were prepared.

The data allowed to characterize the used protein hydrolysates and evaluate their functional parameters as substances modifying rheologies of food products stored in refrigerated conditions.

Ilustracja publikacji

Fig.1. Brokfield rotational viscometer - model DV-III +.

Plik z danymi badawczymi

1.xlsx
7.9 kB, S3 ETag ec580c01d95eb556591abbba82a9eeb1-1, pobrań: 48
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Oprogramowanie:
excel

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2020
Data zatwierdzenia:
2020-12-17
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/qwys-4k62 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 118 razy