Determination the method of free alcohol fermented beverage production based on roasted raw materials.
Opis
Data set presents the results of monosaccharides and ethyl alcohol determination in samples of fermented cereal drink with increased health value based on barley malt and roasting of rye, chicory and beetroot, and with the addition of hops. The HPLC method with RID detector was used for determinations
Plik z danymi badawczymi
chromatograms.zip
531.3 kB,
S3 ETag
5a38a941dc5d540b357ce1b18283fde2-1,
pobrań: 51
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
- Oprogramowanie:
- Adobe Acrobat Reader
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2021
- Data zatwierdzenia:
- 2021-05-31
- Język danych badawczych:
- polski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/kya2-n103 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 137 razy