Identification of L. monocytogenes and atypical isolates by MALDI TOF MS. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Identification of L. monocytogenes and atypical isolates by MALDI TOF MS.

Opis

The data represent the results of research within the scientific activity Miniatura 5 entitled "Characterization of atypical Listeria monocytogenes strains isolated from the food production environment financed by the National Science Center (no. DEC 2021/05/X/NZ9/00143). The aim of this part of the project was (i) to determine the peptide composition using the MALDI - TOF MS method and to create a database of profiles of reference L. monocytogenes strains (ii) to compare the protein composition profiles of atypical isolates to reference ones.

This dataset contains:

- Reports generated from the MALDI TOF MS instrument

 - Spectra of atypical L. monocytogenes isolates - spectra of reference L. monocytogenes strains

 - Peptide profiles of reference and atypical L. monocytogenes isolates.

 All necessary information regarding the above data and the type of instructions for viewing them are included in the README.docx file.

Plik z danymi badawczymi

MALDI TOF MS spectra repository.zip
20.4 MB, S3 ETag 9978740aa74865850622f29e5432d670-1, pobrań: 7
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik MALDI TOF MS spectra repository.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY
Uznanie autorstwa

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2024
Data zatwierdzenia:
2024-10-30
Data wytworzenia:
2022
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/p4qc-tp95 otwiera się w nowej karcie
Finansowanie:
Weryfikacja:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 31 razy