Air-drying temperature changes the content of the phenolic acids and flavonols in white mulberry (Morus alba L.) leaves - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Air-drying temperature changes the content of the phenolic acids and flavonols in white mulberry (Morus alba L.) leaves

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika dr inż. Monika Przeor

    Monika Przeor dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Flaczyk

    Ewa Flaczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Beszterda

    Monika Beszterda

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna Szymandera-Buszka

    Krystyna Szymandera-Buszka

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Piechocka

    Justyna Piechocka

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Kmiecik

    Dominik Kmiecik

  • Zdjęcie użytkownika  Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Jarzębski

    Maciej Jarzębski

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Tylewicz

    Urszula Tylewicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CIENCIA RURAL nr 49, wydanie 11,
ISSN: 0103-8478
ISSN:
0103-8478
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1590/0103-8478cr20190489
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi