Antibody reactivity in patients with IgE-mediated wheat allergy to various subunits and fractions of gluten and non-gluten proteins from ω-gliadin-free wheat genotypes - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antibody reactivity in patients with IgE-mediated wheat allergy to various subunits and fractions of gluten and non-gluten proteins from ω-gliadin-free wheat genotypes

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Andrzej Skoczowski

    Andrzej Skoczowski

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna Obtułowicz

    Krystyna Obtułowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Czarnobilska

    Ewa Czarnobilska

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Dyga

    Wojciech Dyga

  • Zdjęcie użytkownika  Marcel Mazur

    Marcel Mazur

  • Zdjęcie użytkownika doktor nauk chemicznych Iwona Stawoska

    Iwona Stawoska doktor nauk chemicznych

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Waga

    Jacek Waga

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Annals of Agricultural and Environmental Medicine nr 24, wydanie 2, strony 229 - 236,
ISSN: 1232-1966
ISSN:
1232-1966
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5604/12321966.1233572
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi