Antioxidant Properties and Nutritional Composition of Matcha Green Tea - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidant Properties and Nutritional Composition of Matcha Green Tea

Abstrakt

Cytowania

  • 5 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 9

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Jakubczyk

    Karolina Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kochman

    Joanna Kochman

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Kwiatkowska

    Aleksandra Kwiatkowska

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Kałduńska

    Justyna Kałduńska

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Dec

    Karolina Dec

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Kawczuga

    Dorota Kawczuga

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 9, wydanie 4,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods9040483
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi