Antioxidant properties of black tea in alcohol intoxication - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidant properties of black tea in alcohol intoxication

Abstrakt

Cytowania

  • 4 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 0

    Scopus

Autorzy (2)

  • Zdjęcie użytkownika  W. Łuczaj

    W. Łuczaj

  • Zdjęcie użytkownika  E. Skrzydlewska

    E. Skrzydlewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY nr 42, wydanie 12, strony 2045 - 2051,
ISSN: 0278-6915
ISSN:
0278-6915
Rok wydania:
2004
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fct.2004.08.009
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 91 razy

Meta Tagi