Biofortification of Hens Eggs with Polyunsaturated Fatty Acids by New Dietary Formulation: Supercritical Microalgal Extract - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Biofortification of Hens Eggs with Polyunsaturated Fatty Acids by New Dietary Formulation: Supercritical Microalgal Extract

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Michalak

    Izabela Michalak

  • Zdjęcie użytkownika  Marita Andrys

    Marita Andrys

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Korczyński

    Mariusz Korczyński

  • Zdjęcie użytkownika  Sebastian Opaliński

    Sebastian Opaliński

  • Zdjęcie użytkownika  Bogusława Łęska

    Bogusława Łęska

  • Zdjęcie użytkownika  Damian Konkol

    Damian Konkol

  • Zdjęcie użytkownika  Radosław Wilk

    Radosław Wilk

  • Zdjęcie użytkownika  Edward Rój

    Edward Rój

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Chojnacka

    Katarzyna Chojnacka

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Animals nr 10, wydanie 3,
ISSN: 2076-2615
ISSN:
2076-2615
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ani10030499
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 23 razy

Meta Tagi