CANE PRUNING INTENSITY OF VINE AS A SUBSTANTIAL FACTOR INFLUENCING PHYSICO-CHEMICAL ATTRIBUTES OF BERRIES CULTIVAR ‘REGENT’ - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

CANE PRUNING INTENSITY OF VINE AS A SUBSTANTIAL FACTOR INFLUENCING PHYSICO-CHEMICAL ATTRIBUTES OF BERRIES CULTIVAR ‘REGENT’

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica nr 343, wydanie 47, strony 43 - 54,
ISSN: 2081-1284
ISSN:
20811284
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.21005/aapz2018.47.3.04
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 25 razy

Meta Tagi