Changes in the phenolic contents and composition of Persicaria odorata fresh and dried leaves - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Changes in the phenolic contents and composition of Persicaria odorata fresh and dried leaves

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Pawłowska

    Karolina Pawłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Jakub Strawa

    Jakub Strawa

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Tomczyk

    Michał Tomczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Sebastian Granica

    Sebastian Granica

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS nr 91,
ISSN: 0889-1575
ISSN:
08891575
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfca.2020.103507
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 50 razy

Meta Tagi