Chemical Composition and Antimicrobial Activity of New Honey Varietals - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chemical Composition and Antimicrobial Activity of New Honey Varietals

Abstrakt

Cytowania

  • 1 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (12)

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Kunat-Budzyńska

    Magdalena Kunat-Budzyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Rysiak

    Anna Rysiak

  • Zdjęcie użytkownika  Adrian Wiater

    Adrian Wiater

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Grąz

    Marcin Grąz

  • Zdjęcie użytkownika  Mariola Andrejko

    Mariola Andrejko

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Budzyński

    Michał Budzyński

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Bryś

    Maciej Bryś

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Sudziński

    Marcin Sudziński

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Tomczyk

    Michał Tomczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Gancarz

    Marek Gancarz

  • Zdjęcie użytkownika  Robert Rusinek

    Robert Rusinek

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Ptaszyńska

    Aneta Ptaszyńska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Environmental Research and Public Health nr 20, wydanie 3,
ISSN: 1660-4601
ISSN:
1660-4601
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijerph20032458
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 37 razy

Meta Tagi